dutch english german

Routebeschrijving

Malaga (Airport) – Zahara de Los Atunes

Volg vanaf het vliegveld de borden naar Algeciras / Cadiz ( N340 ). Op de N340 rechtdoor voorbij Torremolinos. Vlak voor Fuengirola splist de weg zich in: rechtsaf gaat de N340 langs de kust verder: rechtdoor of de: Paeje ( Tolweg) naar Algeciras. Neem de Paeje rechtdoor en rij langs Fuengirola en Marbella via deze tolweg en via 4 tunnels naar Algeciras. ( Een stuk voor Algeciras kunt u Gibraltar zien liggen aan u linkerhand, afslag ‘ La Linea’).

Bij Algeciras houdt de Peaje op en wordt het weer de N340. Volg deze langs de stad richting Tarifa / Cadiz. Volg de N340 door de heuvels met de honderden windmolens tot aan Tarifa ( bovenaan de heuvel aan u linkerhand is een uitkijkpost met cafe’ vanwaar u Marokko dichtbij kunt zien op een heldere dag ).

Sla op de N340 niet af naar Tarifa maar vervolg uw reis in de richting van Cadiz. Vervolg de weg zo’n 35 kilometer langs de dorpjes Facinas en Tahivilla tot u aan uw rechterhand het afslagbord voor Zahara de Los Atunes ziet. (Dit is een goed moment om Stan, de beheerder, te bellen dat u er bijna bent).

Sla linksaf deze weg in ( de CA 2221 ) en vervolg de weg tot aan het eind en rijdt via de rotonde Zahara de Los Atunes in. Rijdt door het dorp en volg de borden naar ATLANTERRA die u linksaf door het dorp nemen richting de nieuwbouw. U rijdt nu parallel aan het strand richting het project: Jardines de Zahara. Alsmaar rechtdoor tot u een gebouw aan uw rechterhand ziet met ‘Grupo Q ‘ erop. Neem direct de eerste weg na dit gebouw ( vóór het Hotel Melia Atlanterra ) en u rijdt zo op het blauwe huis af. Nummer A-62. La Casa Azul.

Totale tijdsduur: 2 tot 2 ½ uur afhankelijk van rijsnelheid en verkeer.

Sevilla ( Airport) – Zahara de Los Atunes

Bij het verlaten van het vliegveld neem direct de (tol) snelweg naar Jerez de la Frontera en Cadiz . Vóór Cadiz de snelweg volgen richting Algeciras helemaal tot aan de afslag naar Barbate rechts direct na het stadje Vejer de la Frontera. Dit is aan het eind van de snelweg waar de snelweg overgaat in de provinciale weg N340. (Dit is een goede tijd om de beheerder te bellen dat u in de buurt bent).

Neem de korte afslag naar rechts en volg de weg naar Barbate. Als u het stadje binnenkomt ( Lidl aan uw linkerhand ) neemt u de rotonde driekwart ( let op: iedereen neemt voorrang op de rotonde maar officieel heeft alleen degene op de rotonde voorrang!) richting Zahara de Los Atunes.

Vervolg deze weg en u rijdt zo het stadje uit en parallel aan het strand richting Zahara de Los Atunes. Hier aangekomen gaat u bij de rotonde rechtsaf.

Rijdt door het dorp en volg de borden naar ATLANTERRA die u linksaf door het dorp nemen richting de nieuwbouw. U rijdt nu parallel aan het strand richting het project: Jardines de Zahara. Alsmaar rechtdoor tot u een gebouw aan uw rechterhand ziet met ‘Grupo Q ‘ erop. Neem direct de eerste weg na dit gebouw ( vóór het Hotel Melia Atlanterra ) en u rijdt zo op het blauwe huis af. Nummer A-62. La Casa Azul.

Totale tijdsduur: 1 1/2 tot 2 uur afhankelijk van rij snelheid en verkeer.

Loading
Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route